Likér vyrábaný v Dubline spoločnosťou Thomas Sheridan and sons. Je unikátne balený vo fľašiach...
Nádych dymu – akoby rašelinová whisky zo sladového jačmeňa v kombinácii so silnejším vplyvom...
Bird Valley Distillery alebo Pálenica vo Vtáčom údolí vznikla v roku 2010, s cieľom...
Koskenkorva je prémiová fínska vodka vyrobená z tých najlepších prírodných ingrediencií. Na...
Dnes by sme vám chceli predstaviť (ok, nie tak tajnú) hlavnú zložku našeho Monkey 47 Schwarzwald...
Delikátny likér z rumu z Panenských ostrovov. Je zmiešaný z rumu A.H. Riise X.O. Reserve,...
Je lahodný, tradičný a vysoko kvalitný bylinný likér. Táto obľúbená česká klasika má svoje...
Prírodná, originálna, čajovo-bylinná liehovina tvorená vyváženým pomerom liehu,...
Vás oslní luxusným medovým buketom s vanilkovým luskom, s vôňou mliečneho karamelu a dubového...
Je pomenovaný podľa Yang Kuei Fei, krásnej konkubíny posledného cisára dynastie T'ang, Hsuana...
Zrelá a výrazná. Má nádhernú farbu pripomínajúcu žiarivý jantár. Vo vôni cítiť arómy pomarančovej...
Bourbon zrejúci 4 roky – dvakrát tak dlho, ako vyžaduje zákon pre čistú bourbon whisky. Ponúka...
R tuzemský je vyrobený z vysoko kvalitného liehu a priezračne čistej vody.
Balenie obsahuje: Tatratea Coconut 22% 0,04l Tatratea Citrus 32% 0,04l Tatratea Peach...
Mnoho whisky berie svoju chuť len z jedného suda, ale Grant's Triple Wood dozrieva v troch...
Je vzácne víno vyrobené výlučne z bobuľového ovocia – čiernych ríbezlí. Tie sú považované za...
Lavorovica Delikatesa Janovej starej mamy je najlepšia domáca pálenka, vypáli aj...
,,Dictador 2 Masters" Už viac ako 40 rokov Dictador...
Na vytvorenie tejto whisky výrobcovia uskladnili časť ,,single malt“ whisky v sudoch, ktoré...
,,Ohnivý“ a lahodný likér vyrobený z kanadskej whisky a škorice. Má jantárovú farbu s červeným...
Po 26 rokoch zrenia v Glenfiddich Distillery vznikla rafinovaná a elegantná whisky – vzácna...
Tradičný unikát vyrobený v odľahlých oaxackých horách. Crema de Mezcal je kombináciou 10 % Miel...
Tento koktejl sa zrodil na začiatku 20. storočia a ako jeden z prvých klasických „kyslých“...