Vyrobený zo zmesi 5-ročných rumov z Karibiku, ktoré ešte 3 roky dozrievajú v sudoch po 20-ročnom...
Svieži 3-ročný biely rum, ideálny aj do koktejlov. Je plne zrejúci v sudoch z amerického dubu z...
OLIVER & OLIVER je rodinná spoločnosť kubánskeho pôvodu so...
Tento originálny vermut bol po prvýkrát pripravený francúzskym bylinkárom Josephom Noilly v r....
Má svetlozlatú farbu. Žiarivé arómy creme brulée, sviežich kvetov, korenia a...
Prírodný, originálny, čajovo-bylinný likér tvorený vyváženým pomerom liehu, extraktov z bylín,...
Vyniká výraznejšou chuťou bylín, jemnou horkosťou a je vhodná ako aperitív pred jedlom....
Pátranie po ingredienciách sa začína na malom malajskom ostrove. V gine nájdeme jemne...
Nekonvenčný prístup k vytvoreniu Blended Irish Whiskey s prírodným charakterom. Táto whisky...
Ľahký tmavý rum, ktorý dozrieva viac ako 4 roky – je vhodný aj na miešanie. Má veľmi tmavú farbu,...
V hĺbke tropických pralesov Barbadosu žije vzácny papagáj, o ktorom hovorí legenda, že kto sa s...
Príprava v horúcej vode. Na každú šálku použite jedno vrecúško čaju. Nechajte lúhovať 5 až 6...
Gin inšpirovaný francúzskym dedičstvom a cestami Charlesa Tanqueraya z obdobia 40. rokov 19....
Sláva Maison Boulard pochádza z inšpirácie muža, Pierra Auguste Boularda,...
Od roku 1926 ju nazývajú ,,Invincible“ (,,Neporaziteľný“). ,,Viking Ship“ (vikingská loď) je...
So svojimi živými citrusovými tónmi a intenzívnou krémovou textúrou oslavuje Glenmorangie 19YO...
Venovali veľkú pozornosť tomu, aby rum naplnili tými najlepšími rastlinnými látkami z...
Originálny doplnok k produktom Hell or High Water. Balenie obsahuje 1x tričko Hell or High...
Ultraprémiová francúzska vodka je dôkazom vynikajúcich schopností a znalostí odborníkov zo...
,,Ohnivý“ a lahodný likér vyrobený z kanadskej whisky a škorice. Má jantárovú farbu s červeným...
Ide o rum Solera, ktorého najstaršia zložka má 12 rokov – je zmesou mladších a starších...
V srdci Dolomitov – lokalite UNESCO, kde sa s oblohou stretávajú večné snehy, tu sa rodí Hamsik...
Tento koktejl sa zrodil na začiatku 20. storočia a ako jeden z prvých klasických „kyslých“...