Tequila Jose Cuervo Especial sa destiluje zo srdca modrej agávy, ktorej sa darí na vulkanickej...
Trikrát destilovaná a trpezlivo zrejúca v kombinácii sudov po ,,bourbone" a ,,sherry". Taká je...
Bird Valley Distillery alebo Pálenica vo Vtáčom údolí vznikla v roku 2010, s cieľom uspokojiť...
Bird Valley Distillery alebo Pálenica vo Vtáčom údolí vznikla v roku 2010, s cieľom...
Lahodná zmes nádherných rumov zrejúcich v starostlivo vybraných malých dubových sudoch. Rum pre...
Pozoruhodne hladká kanadská whisky – s nádychom karamelu, vanilky, kokosu a ražnej pikantnosti.
Šťastie praje odvážnym – v 30. rokoch 19. storočia sa Charles Tanqueray nebál nasledovať svoje...
Tento unikátny rum z edície Private Collection zrel minimálne 12 rokov vo francúzskych a...
Japonská značka Nikka stavia na mnohoročných skúsenostiach s destiláciou bielych spiritov a...
Kvetinová, jemná, všestranná. Má farbu pripomínajúcu žiarivý jantár. Vo vôni cítiť arómy...
,,Rumový likér", ktorý vznikol na poctu kmeňa Ashanti zo západnej Afriky. Práve tu rastie aj kvet...
Ruská vodka, s klasickou chuťou ražného chleba tohto druhu vodiek. Ako vstup do sveta...
Kolekcia Prestige obsahuje zmes starú 30, 50, 60 a viac rokov – stelesňuje emócie minulosti....
Vrchol kolekcie Four Seasons – krištáľová karafa Lalique odhaľuje ľadovo modrý diadém...
Špeciálna edícia XO rumu vytvorená podľa pôvodnej receptúry, ktorá tejto značke priniesla...
Destilovaný gin s infúziou černíc a malín. Odvážny nový džin, ktorý srší 100%...
Nekompromisná viera vo výnimočnosť je postoj, ktorý sa prejavuje v ich tvorbe. Na základe...
Bazovinka je víno žiarivej zlatožltej farby. Výnimočnú chuť tohto lahodného vína dotvára pôvabná,...
Dve rozdielne kultúry a tradície spojené v jedinečnom záblesku inšpirácie. Írsky gin vyrábaný...
Byliny najvyššej triedy, kvety, korienky a ovocie z celého sveta – z týchto ingrediencií sa...
Dictador je exkluzívny kolumbijský rum s históriou siahajúcou až do...
Narodil sa na Jamajke – do rodiny , ktorá vyvážala banány , kokosy a...
Víno vyrobené tradičnou metódou – sekundárnou fermentáciou, ktorá minimálne 9 mesiacov prebieha...