Tento rum zrel v dubových sudoch najmenej 5 rokov. Je presiaknutý neprekonateľnými arómami a má...
Jantárovo sfarbený likér, ktorý má bohatú a orieškovú chuť – za tú vďačí starostlivej zmesi...
Byliny najvyššej triedy, kvety, korienky a ovocie z celého sveta – z týchto ingrediencií sa...
Rum pozoruhodného charakteru s hlbšími tónmi sušeného ovocia. Zreje v ručne vyberaných sudoch z...
Rum Santiago de Cuba Aňejo má jemnú drevitú chuť, jemnú arómu, vyvážený záver. Vyrába sa zo...
Je výsledkom správnej kombinácie obilného alkoholu na báze ryže, borievky a unikátneho výberu...
Tento temný Don Papa zrel v znovu vypálených sudoch, v ktorých bola predtým uložená americká...
Dôkaz, že remeselná zručnosť a talent potrebujú na dosiahnutie dokonalosti ďalšiu zložku –...
Na výrobu tejto vodky bez prísad sa používa najkvalitnejšia anglická pšenica a nedotknutá voda z...
Rodinná firma Karloff sa zaoberá predajom prémiových produktov v...
Nekonvenčný prístup k vytvoreniu Blended Irish Whiskey s prírodným charakterom. Táto whisky...
Je unikátny destilovaný gin vyrobený z pomarančových esencií a ďalších jemných rastlinných...
Na vysvetlenie tradície našej rodiny v oblasti inovácií je náš...
V charaktere ,,Ani" cítiť rafinovanosť ženského mena a silu veľkého mesta, ktorého história siaha...
Vlajková loď značky Bumbu – autentická karibská legenda namiešaná z jemného barbadoského rumu a...
OLIVER & OLIVER je rodinná spoločnosť kubánskeho...
Originálny doplnok značky Caorunn Gin. Balenie obsahuje 1x pohár na stopke veľký. Objednajte...
Kolekcia Prestige obsahuje zmes starú 30, 50, 60 a viac rokov – stelesňuje emócie minulosti....
Pocta pre „bývalého predsedu“ spoločnosti St. Lucia Distillers (Laurie Barnard), ktorý inšpiroval...
Posledný ,,prírastok“ do kolekcie Rare Blend – špeciálny výber z dynamicky zrejúcich rezerv rumov...
Symbol talianskej dokonalosti. Sladký likér vyrábaný remeselnou metódou rešpektujúcou tradície...
Vyrába sa v pôvodnom drevenom destilačnom prístroji EHP Wooden Continuous Coffey Still, ktorý bol...
Víno vyrobené tradičnou metódou – sekundárnou fermentáciou, ktorá minimálne 9 mesiacov prebieha...