Tento 12-ročný rum, ktorý zrel v dubových sudoch, má bohatý ovocný buket výbušných chutí, najmä...
Zmesová írska whisky. Trojnásobná destilácia nie preto, že musíme, ale pretože chceme, pretože im...
Bird Valley Distillery alebo Pálenica vo Vtáčom údolí vznikla v roku 2010, s cieľom uspokojiť...
Alexandre Gabriel, vášnivý, zvedavý s vycibreným vkusom pre krásu, je neúnavným...
Whiskey Teachers patrí medzi takzvané blended whisky, ktoré sa miešajú z viacerých druhov...
Rum stvorený na miešané nápoje, rôzne ,,experimenty“ ako dochucovanie jedál, flambovanie, varenie...
Príprava v horúcej vode. Na každú šálku použite jedno vrecúško čaju. Nechajte lúhovať 5 až 6...
Destilovaný gin s infúziou černíc a malín. Odvážny nový džin, ktorý srší 100%...
Rum moderného štýlu s výrazným a intenzívnym charakterom. Pomalé starnutie metódou solera v...
Byliny najvyššej triedy, kvety, korienky a ovocie z celého sveta – z týchto ingrediencií sa...
Originálny doplnok k ginom Caorunn. Slnečné okuliare. Balenie obsahuje 1ks. Objednajte si...
História liehovaru Glen Moray siaha až do 19. storočia. Sídli v Elgine –...
Rum zrejúci v sudoch z amerického dubu starostlivo zmiešaný so špeciálne destilovanou...
,,Dictador 2 Masters" Už viac ako 40 rokov Dictador...
Vyznačuje sa vyváženým pomerom cukrov a kyselín, oku lahodiacou zelenožltou farbou a dynamickým...
Jedinečný ,,single-malt“ pochádzajúci zo svetoznámeho liehovaru Bowmore Distillery. Je nezávisle...
Dokonalé spojenie exotickej limetky Rangpur so zázvorom a bobkovým listom pre úžasne sviežu chuť....
El Pasador de Oro je značka rumu, ktorú vytvorili Alexandre Sirech a Jean Moueix zo spoločnosti...
Karibský rum vyrábaný spôsobom ,,solera“, pričom najstaršia časť zmesi má 15 rokov. Dozrieval...
Unikátny likér s vajcom pripravený z prírodných ingrediencií a vína Marsala.
Nečakaný pôžitok od perlivého vína, v ktorom hrá prvé husle vôňa muškátu a tropického ovocia....
Mystický nápoj z paliny, anízu a fenikla. Špeciálna výrobná receptúra spočíva v macerácii...
Túto jedinečnú slivovicu vyrábajú z úplne zrelých, šťavnatých sliviek. Hneď po fermentácii je v...
(víno s chráneným označením pôvodu) Víno odporúčame podávať pri teplote 10 – 12 °C k morským...