Starostlivo zrejúca v najlepších amerických dubových sudoch a európskych dubových...
Tento originálny vermut bol po prvýkrát pripravený francúzskym bylinkárom Josephom Noilly v r....
Intenzívna chuť citrusov v spojení so sladkými tónmi vanilky a sherry. Dokonalá elegancia,...
Bird Valley Distillery alebo Pálenica vo Vtáčom údolí vznikla v roku 2010, s cieľom uspokojiť...
,,Liqueur de Santé" bol vytvorený v roku 1840 a je prvým likérom vyrobeným podľa pôvodnej...
Prirodzená rovnováha sily a hladkosti vytvára harmonickú chuť. Zmes prémiových brandy vyrobených...
Hayman's Old Tom Gin sa pripravuje podľa tradičnej rodinnej receptúry z roku 1870. Tento...
Extra ušľachtilá liehovina vyrobená podľa starej slovenskej receptúry z čistého destilátu, ktorý...
ŠARIŠSKÝ ČAJ ❤ „Jak bi to bulo, žebi šarišaňe ňeukazaľi calemu švetu, že tiš...
30-ročný rum zrejúci v jedinom sude od roku 1988. Flor de Caña V Generaciones je výnimočne vzácna...
Black Tears je zmes kubánskeho rumu plná emócií a exotického korenia, vrátane kávy a kakaa....
Príprava v horúcej vode. Na každú šálku použite jedno vrecúško čaju. Nechajte lúhovať 5 až 6...
Vzniklo dôkladným technologickým postupom a riadeným procesom kvasenia dozretých plodov pôvodnej...
Ako najoceňovanejší rakúsky výrobca šumivých vín predstavili príťažlivú značku „Österreich Gold...
Kokosový sirup Kokos pochádza z kokosovej palmy a rastie v horúcom tropickom podnebí – pôvodom...
Koňak slamovej žltej farby, v jeho vôni cítiť ľahké tóny vanilky, chuť je jemná. Má veľmi...
Zlatá slivovica je svetový unikát medzi ovocnými destilátmi, ktorý vznikol a dodnes je...
Larsenova ,,Paradise Cellar“ (rajská pivnica) je venovaná starnutiu tých...
Calvados (destilát z jablčného vína) z oblasti Pays d’Auge, ktorá leží v srdci francúzskej...
Výroba borovičky má vo Vizoviciach stovky rokov trvajúcu tradíciu a je tiež neodmysliteľne...
Vďaka svojej jedinečnej chuti, ktorá smeruje k sladkým a ovocným tónom, je pôžitkárskou pochúťkou...
Bol to zmysel pre históriu, ktorý viedol k vytvoreniu kolekcie limitovanej edície Glenfarclas The...
Víno vyrobené tradičnou metódou – sekundárnou fermentáciou, ktorá minimálne 9 mesiacov prebieha...
Trikrát destilovaná a dvakrát opálená pre bohatú a jemnú chuť. Opaľovanie je starodávna metóda...