Nadčasová klasika. Nezameniteľný žiarivo červený taliansky bitter. Jeho žiarivá farba a jedinečná...
Calvados Papidoux V.S.O.P. je destilát z jablčného vína vyzrievajúci v dubových sudoch po dobu...
Bourbon zrejúci 4 roky – dvakrát tak dlho, ako vyžaduje zákon pre čistú bourbon whisky....
Aby tento unikátny rum dosiahol dokonalú harmóniu, zrel v dubových sudoch pôsobivých 21 rokov. Za...
Navrhnutá tak, aby pripomínala klasiku. Má sladovú, citrusovú charakteristiku doplnenú o...
Vyrobený zo zmesi 5-ročných rumov z Karibiku, ktoré dozrievajú ešte 3 roky v sudoch po 20-ročnom...
Tento unikátny rum z edície Private Collection zrel minimálne 12 rokov vo francúzskych a...
,,Portské“ je portugalské ,,fortifikované“ (obohatené alkoholom) sladké víno s bohatou a plnou...
Alexandre Gabriel, vášnivý, zvedavý s vycibreným vkusom pre krásu, je neúnavným podnikateľom...
V charaktere ,,Ani" cítiť rafinovanosť ženského mena a silu veľkého mesta, ktorého história siaha...
,,Rumový likér", ktorý vznikol na poctu kmeňa Ashanti zo západnej Afriky. Práve tu rastie aj kvet...
Jasné slamovo žlté víno so zelenkavým odleskom. Živé perlenie a intenzívne vône bielych kvetov a...
Tento 11-ročný kolumbijský rum zrel 10 rokov v sudoch po bourbone a potom 1 rok v sudoch Port...
Ultraprémiová francúzska vodka je dôkazom vynikajúcich schopností a znalostí odborníkov zo...
Od roku 1926 ju nazývajú ,,Invincible“ (,,Neporaziteľný“). ,,Viking Ship“ (vikingská loď) je...
Po vyzretí v kameninových nádobách putuje tento slovenský remeselný gin na maceráciu, ktorá...
Je novinkou z rodiny Hubert Club, ktorý prináša to pravé ľadové osvieženie počas horúcich letných...
Rum jasnej zlatistej farby. V ľahkej štruktúrovanej vôni sa prelínajú arómy briošky a vanilky....
Tento tradičný starý rum najprv zrel v dubových sudoch typu ,,Limousin“ po dobu 7 rokov a potom...
Prémiové moravské šumivé víno Táto kolekcia je pokračovaním značky s dlhou históriou. Úplne...
Limitovaná malá šarža rumu z roku 2006 – bohatý, komplexný rum zrejúci 13 rokov, ktorý bol...
Tento koktejl sa zrodil na začiatku 20. storočia a ako jeden z prvých klasických „kyslých“...